onsdag 1 maj 2013

Man glömmer aldrig den första.....

Fannys allra första idol var Mojje. Med sin glädje, trallvänliga låtar och roliga texter, charmar han både vuxna och barn! Nu när Fanny är sju år, lyssnar hon såklart på helt andra artister, men man glömmer nog aldrig riktigt sin första idol....
Och nu har det släppts böcker, baserade på Mojjes egna berättelser som barn! Böckerna är riktade till barn mellan 6-9 år och är faktiskt fruktansvärt roliga! Fanny var lite skeptisk först, men när vi läste dem blev hon helt omvänd! Böckerna blev snabbt hennes favoritböcker!
Det finns tre böcker och den senaste, "Mojje och Karate-Conny", tycker Fanny bäst om. Och jag måste hålla med om att jag skrattade högt när jag läste! :-)
Fanny blev så otroligt förtjust i boken att hon tog med den till skolan för att visa upp inför klassen! Hela klassen hade tydligen också tyckt mycket om boken, för flera ville låna den av henne!
Böckerna är skrivna med glimten i ögat och alltid med en sensmoral på slutet. Mojje råkar ut för massor av tokigheter, men det slutar alltid väl! Både jag och Fanny längtar redan efter nästa bok och ser fram emot att läsa om vilka nya knasigheter Mojje ska råka ut för!
På förlaget Fill & Tell´s hemsida kan ni läsa mer om böckerna om Mojje!

Fanny, 2½ år, med sin idol! :-) Trött & varm...


0 kommentarer:

Skicka en kommentar