söndag 23 september 2012

Nu är jag ruinerad!

Jag och Fanny tog en tripp till stan idag, bara vi. Båda barnen behövde skor, Fanny både höst -och vinterskor och tofflor till skolan, och Nova vinterskor. Kanske kan tyckas att det är tidigt att köpa fodrade vinterkängor redan nu, men faktum är att de redan börjar ta slut i storlekar i butikerna! Så, vi kom hem med fyra par skor, tre av dem Viking med Gore-tex. Med tanke på hur vintrarna sett ut de senaste åren här på västkusten med allt slask, är Gore-tex nästan en förutsättning! 2500:- gick det på!! Så nu har vi inte råd att äta den här månaden! ;-)
Vilken tur att biobiljetterna till Modig var en gåva! ;-) Åh, vad jag tyckte om den filmen!! Fanny också för den delen! Tyckte att huvudpersonen, Merida, påminde lite om Ronja Rövardotter, kavat, lät sig inte hunsas och gick sin egen väg, oavsett vad omgivningen tyckte eller hade för förväntningar på henne. Dessutom fanns det ingen prins och filmen slutade inte med ett bröllop, utan om förståelse för varandras olikheter! Helt underbar, jag både skrattade, grät och rös ibland! Har ni inte redan sett den, se den! Jag lovar att man även som vuxen uppskattar filmen!

Fanny höst/vintersko!

Vackra Merida!

2 kommentarer:

 1. 2500kr för tre par höst/vinterskor samt ett par tofflor var ju ett bra pris tycker jag =)

  Skulle gärna vilja se den filmen också, men Tindra vill inte sitta still så länge så vi får vänta till den kommer på bluray.

  kram

  SvaraRadera
 2. Härligt!
  Måste köpa skor till Walther med! Usch! Jag behöver också skor! Så vi får nog tusan åka in till Skövde och shoppa det någon dag!

  SvaraRadera