onsdag 19 september 2012

En mjuk och go lammfäll!

En sak som jag saknade när Fanny var liten, var en go lammfäll i vagnen. Så nu har jag faktiskt kostat på mig en till Nova! Jag beställde en långhårig fäll från SEGR hos Barnvagnsmagasinet.se, där man kan hitta allt man behöver till sin bebis! Det gick smidigt att beställa i deras webbshop och leveransen var väldigt snabb!
Nova lade genast ut fällen på golvet och satte sig på den. "Mjuk, mamma!" Ett gott betyg! Så nu när hösten verkar ha slagit sitt grepp om Sverige, kan vi ta fällen med oss i vagnen och gå på sköna promenader runt ön!

3 kommentarer:

  1. Älskar fällar, dom är så otroligt sköna och mysiga :)

    SvaraRadera
  2. dom är jätte bra såna fällar. jag hade till min dotter och den använde hon mycket, nu tio år senare kan jag ha den till pojken, lika fin

    SvaraRadera
  3. Bra tips, det är nog dags att installera den i vagnen igen känner jag. Börjar bli riktigt kyligt ute nu!

    SvaraRadera