söndag 16 september 2012

Fler avslöjanden!

Ikväll avslutas tävlingsveckan. Efter att ha funderat, lyssnat till er läsare och funderat en stund till, har jag kommit fram till att det inte blir några fler tävlingsveckor! Istället kommer det att dyka upp finfina tävlingar lite då och då, som i de flesta bloggar. Jag kommer dock inte att tumma på kvalitén på vinsterna, de tävlingar jag kommer hålla ska fortfarande vara riktigt bra! Gärna sådant som man inte kan hitta i var eller varannan blogg! Hoppas att ni håller med mig i mitt beslut, detta kommer förhoppningsvis bara att göra bloggen mer spännande, man vet aldrig när det kommer dyka upp något bra eller roligt! Så nu får ni titta in ofta så ni inte missar något! :-) 
Jag kan redan nu avslöja att i veckan kommer jag dra igång en toppentävling för att fira att bloggen har över 300 gillare på Facebook! Även lite annat skojigt kommer dyka upp inom en snar framtid.... :-). Det kommer att ske lite förändringar..... ;-) Så ni som inte redan gör det, gilla bloggen på Facebook och följ vad som händer via Bloglovin, så missar ni inget av allt spännande som är på G!
8 kommentarer:

 1. Spännande :) Hoppas du haft en bra helg vännen !! KRAM

  SvaraRadera
 2. Synd att du slutar med tävlingsveckor.. MEN, det gör inte din blogg sämre för det och jag kommer såklart stanna kvar :)

  SvaraRadera
 3. Härligt med förändringar! Tycker du är grym på att fixa tävlingar! Och vilken snygg bild på dig=)

  SvaraRadera
 4. oo det låter spännande, can't wait!

  hoppas allt är bra med er,
  kramis

  SvaraRadera
 5. Spännande! Spännande!

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 6. Bra beslut! Bättre att sprida på godsakerna! ;-)

  SvaraRadera
 7. Vad spännande! Och grattis till 300 gillare på FB, skoj :)

  SvaraRadera