måndag 3 september 2012

Lite feedback tack!

Har inte haft världens bästa dag idag.... Systemet har strulat på jobbet och gjort att det varit svårt för mig att sköta mina arbetsuppgifter. Men men, ny dag imorgon och då får man ta nya tag!
Känns konstigt att inte ha någon ny tävling att presentera idag! ;-) 10 st är aktiva just nu, det är bara att delta! Jag skulle bli väldigt glad om jag kunde få lite respons på tävlingsveckan! Vad tycker ni om att ha tävlingsvecka? Det blir ju många tävlingar på en gång! Vad tycker ni om sponsorerna/vinsterna? Vad säger ni om tävlingsvillkoren? Jag lägger ner ganska mycket tid och arbete på detta, tycker det är jätteroligt, och skulle bli otroligt glad för lite feedback! Tack på förhand!
5 kommentarer:

 1. Usch för en jobbig dag :/

  Själv tycker jag att det är för många tävlar uppe samtidigt. Hade föredragit om du haft en tävling igång i taget, då man ofta vill vinna i flera tävlingar och det känns inte som att mina läsare/facebookläsare tittar ordentligt när jag tipsar om flera tävlingar på en gång.

  Sedan är det ju mitt "fel" att jag tävlar i allt samtidigt, men jag skulle i vilket fall tycka det vore bättre med en tävling i taget =)

  Sponsorerna och vinsterna är kanon - bra jobbat :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är roliga tävlingar! Just för att det är olika typer av vinster, så det något för alla :) Jag skulle mer än gärna ordna såhär mycket tävlingar för mina läsare också, för jag tycker själv det är roligt och så vet jag ju hur roligt jag själv tycker att det är tävla antingen till mig själv, sonen eller till någon i min familj eller vänner :) Du gör det så bra för oss läsare, TACK!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar tävlingar men hinner inte tävla så mycket så jag tycker att det kanske vore bättre att sprida ut dem lite =)

  SvaraRadera
 4. För mig spelar det ingen roll om alla tävlingarna är igång samtidigt eller var för sig. Du har ju verkligen en vid variation av vinster, något som passar alla, så jag gillar dina tävlingsveckor!

  SvaraRadera
 5. Styrkekram!
  Hoppas denna dagen varit bättre!

  Gillar tävlingsveckan! Roliga tävlingar för både barn och vuxna! En blandad kompott! En goodiebag av tävlingar:)

  SvaraRadera