söndag 30 september 2012

Jag har lila hår!

Min underbara frisörska gjorde hembesök idag och kom ut till Donsö för att klippa hela familjen! Jag skulle äntligen bättra på min röda färg, men något gick fel...... Väldigt fel! Antagligen var det ett måndagsexemplar av färgen, för jag har numera lila hår! Det såg lite bättre ut när håret blev torrt, men hjälp! Jag kan lika gärna gå på Halloweenfest redan nu! Tyvärr syns det inte så bra på bilden, men IRL syns det kan jag säga! Så på onsdag får jag åka in till stan för en omfärgning. Och jag som börjar nytt jobb imorgon!3 kommentarer:

 1. oooops så d kan gå. Men bättre än när jag lekte mitt då rödlätta håret det blev morotsfärgat!!

  SvaraRadera
 2. Hahaha, på bilden ser det riktigt fint ut tycker jag.
  Lycka till med det nya jobbet.

  SvaraRadera
 3. oj då så det kan bli ibland.. Fast det ser väldigt fint ut på bilden=)
  Kramar

  SvaraRadera