fredag 7 september 2012

Konstiga utslag!

Jaha, då var man hemma och vabbar idag igen! Igår när jag hämtade Nova på dagis, upptäckte jag att hon hade hela ryggen, magen och bröstet fullt med prickar och utslag! Dessutom hade hon feber, igen..... Åkte hem och ringde direkt till Vårdcentralen, men de hade hunnit stänga. Ringde då sjukvårdsupplysningen som tyckte att vi skulle åka till till stan med henne för att träffa en läkare, det kunde vara scharlakansfeber! Suck, sagt och gjort, vi åkte in. Väl på plats tog man prover, som inget visade, och läkaren trodde att det var ett virus.
Idag är hon feberfri, men utslagen har nu spridit sig över hela kroppen, även på ben, armar, fötter och händer! Gode Gud, hoppas att detta snart går över! Hatar att barnen är sjuka och man inte vet vad det är!

3 kommentarer:

 1. Lindas (www.lindaw.se) minsta hade så för ett halvår sedan eller så. De sa virus då med och det gick bort sen. Ingen fara :-)
  Ungar ska ju alltid vara lite märkvärdiga och mystiska ;-)

  SvaraRadera
 2. Det låter som ett virus! Har för mig att ett av mina haft liknande. Småprickar nästan som knottror och feber. De försvann efter några dagar. Först bleknade de och sen försvann det knottriga.

  Hoppas hon kryar på sig snart!!

  Kram, Carina

  SvaraRadera