fredag 14 september 2012

Så fruktansvärt klantigt!

Det blev dessvärre inget inlägg igår, jag gjorde en "fnula"!
Efter att ha lämnat Nova på dagis igår morse, satt jag i golfbilen och väntade på båten. Det blåste och var kallt, så jag satt kvar en stund. Fipplade med telefonen och innan jag visste ordet av tornade båten plötsligt upp sig vid kajen! Jag rusade ut ur bilen, utan att se att det var en stor grop bredvid! Jag trampade rakt ner i gropen och stukade foten! Jaja, tänkte jag, trampat snett har man väl gjort förut! Det går väl över.
Linkade till jobbet och kände inte av foten något större under dagen. Men när jag kom hem..... Jag skyndade mig för att hämta barnen och laga mat eftersom jag skulle på Fannys första föräldramöte! När maten var klar och mannen kom hem, var jag gråtfärdig. Jag hade såååå ont! Började rota runt i medicinskåpet efter smärtstillande och hittade Tradolan som jag fått efter kejsarsnittet med Nova. Det blir bra tänkte jag och slängde i mig två stycken!
Jag haltade upp till skolan och tyckte efter ett tag att jag hade lite svårt att hänga med i vad som sades. När jag kom hem igen mådde jag väldigt illa, hade en dunkande huvudvärk och frös. Smärtan i foten var bättre dock! Jag kände mig verkligen riktigt dålig och fick gå och lägga mig. Somnade vid 20:00 och vaknade 08:00 i morse! Nova har studiedag och H är hemma med henne, så jag kunde sova.
Som tur är känns foten bättre idag, inte bra, men bättre och jag haltade till jobbet. Tur att det är fredag!
Kontentan är alltså, se dig för var du går och ta aldrig två Tradolan på en gång!


2 kommentarer:

 1. Vilken tidig helg kick du fick ;0) !!
  Hoppas du mår bättre idag o foten e bättre !!
  Önskar dig en trevlig stapplande fredag
  kram

  SvaraRadera
 2. Tradolan låter ju rätt glatt och gemytligt på nåt sätt. Som trudelutt ungefär. En rolig medicin tänker man ju då...

  SvaraRadera