tisdag 18 september 2012

Är det kalas nu igen?!!

Fick stanna i stan en stund efter jobbet idag, Fanny ska på kalas på fredag (igen!) och jag var tvungen att hitta en present. Herregud, vad kalas hon blir bjuden på hela tiden! Det har varit ett i veckan den senaste tiden! Man blir ju ruinerad innan det är färdigt! Har haft som policy att försöka hitta något för max 50:-, men det blir bara svårare och svårare. Det är inte klokt vad dyrt det är! Man vill ju inte köpa någon skit heller som går sönder direkt! Dessutom är det piratkalas den här gången och man kan komma utklädd om man vill. "Visst, klart älskling att du ska gå utklädd till pirattjej!" Ka-ching! $$$$! Hittade en piratdräkt för "bara" 149:- på Buttericks. Ja, jösses, vad gör vi inte för våra barn?!


2 kommentarer:

 1. Det blir bara dyrare och svårare att hitta presenter. När jag var liten körde pappa också med max 50kr (han var ensamstående med mig) men då fick man lite mer för 50kr! Minns vi köpte nån barbie med gravidmage till en tjej en gång och jag tror inte pappa betalade mycket mer än 50kr då. Va kostar en Barbie idag?!

  Än så länge har inte Walther blivit bjuden på kalas. Och jag funderar på hur vi ska göra med hans kalas. Om han ska ha barnkalas eller inte. Förra året var vi på Barnens Hus är i stan! Ett hus med massa olika lekrum såsom bilrum, riddarum, affär, dockvrå, skolsal, utklädningsrum m.m. Jättekul! 70kr/ barn och då ingår fika till alla barn! Och barnen får måla en trägrej var. de mesta fixar under kalaset du behöver bara bjuda in barnen och ha koll på dom! Han älskade det, och jag funderar på det i år igen! Men vet inte hur många vi ska bjuda, om man ska bjuda alla killar i klassen eller några bara, eller om vi ska sätta ett maxantal (för hans egen skull) och sen låta han välja några som han vill ska komma! Det sistnämnda körde vi förra året och det funkade kanon! Men bjuder han då några klasskompisar, va säger då de andra om de inte får komma?! Skitsvårt ju!

  Hoppas Fanny får skoj på kalaset!!
  Kraaaam

  SvaraRadera
 2. Det är så himla svårt att veta vad man ska köpa också för att man inte alltid känner barnen som mina barn är bjudna på kalas hos (dagiskompisar)... Vad gillar de liksom?

  SvaraRadera