måndag 24 september 2012

Sista veckan......

Sista veckan på jobbet. Gud, vad konstigt det känns! Har inte riktigt intalat mig själv det än, men det kanske går upp för mig under veckan. På onsdag ska jag ut med Direktionen på avtackningsmiddag, sedan blir det definitivt en tur till Handelspuben för att säga hej då till alla fina studenter! Åh, vad jag kommer att sakna alla! Men jag är samtidigt övertygad om att jag fattat rätt beslut, det kommer bli toppen på det nya jobbet!
Tidigt i morse åkte H till Stockholm i jobbet och kommer inte tillbaka förrän sent i morgon kväll. Naturligtvis har Nova bråkat värre än vanligt inatt, hon tyckte det var ett ypperligt tillfälle att vara vaken mellan 03.30-05:30! Nåja, bara hon inte gör om det inatt..... Det är nog bäst att gå lägga mig tidigt i kväll, i min ensamhet, bara för säkerhets skull.... 


1 kommentar: