onsdag 26 september 2012

Vilken avtackning!

Oj, vilken syn som mötte mig när jag kom till jobbet i morse! Ballonger överallt och på mitt kontor stod en påse med ett presentkort på Hagabadet! Under dagen blev jag uppvaktad flera gånger av studenterna, olika projekt och föreningar. Spexets ensemble kom och sjöng för mig och av min "första" Direktion, 2009, fick en glasplaket med ljus och inskription. Jag fick också ett diplom och medalj av Marsalkämbetet. Helt fantastiskt, jag blev otroligt rörd! Dessutom fick jag besök av självaste Eric Gadd! ;-)
På kvällen tog Direktionen med mig ut på middag! Även min underbara arbetskamrat, Inger, var med. Vi var på Moon Thai Kitchen och åt gott. Efteråt gick vi till Handelspuben där fler goda vänner från studentvärlden mötte upp. Gud, vad jag kommer sakna alla underbara studenter!! Tusen tack för en underbar dag och kväll!


4 kommentarer:

 1. Åwh vad mysigt det låter :) Fint gjort att ordna allt det till dig och Moon Thai är ju en riktigt härlig resturang :D

  SvaraRadera
 2. Men du är så värd all uppvaktning :) Underbart och jag måste ju säga att Erik Gadd var riktigt söt :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vad goa de är!! Förstår att det är blandade känslor :-) ses imorgon!!

  SvaraRadera
 4. Det låter ju som en alldeles underbar avtackning, vad härligt!

  SvaraRadera