lördag 20 augusti 2011

Min nya Mini-PC!

Gjorde ett av mitt livs dyraste impulsinköp idag...... En mini-pc, Sony Vaio! Jag har länge velat ha en mini-pc för att kunna surfa, blogga och skriva med. Tycker de är lätta och smidiga att bära med sig. Nu var det inte riktigt en sådan här fin jag hade tänkt mig, men vad tusan, ska man ändå lägga pengar på det kan man lika gärna köpa en bra, eller hur? Snygg färg, inte sant?! Ha en trevlig helg!4 kommentarer:

 1. Jättefin dator! Tror inte du kommer att ångra dig för det är sån skillnad att ta med sig en liten dator mot för en stor laptop om man ska nånstans. Sen får folk säga vad dom vill eller hur.... :)

  SvaraRadera
 2. Jag har en lIkadan fast turkos.. Är så nöjd m den!!
  // anki

  SvaraRadera
 3. Jätte läcker, jag gillar stationära datorer... hmm.
  Men sambon menar på att man hade sluppit åbäket som bara tar plats och står framme och blir dammigt ...haha.
  Vem vet jag kanske med slår till :P
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack så mkt, vi mår faktiskt bättre idag :) Jätteskönt! Vad synd att du inte ska med på kryssningen!!

  Gillar datorn du köpt. Supersnyggt med grön ju :)

  SvaraRadera