tisdag 30 augusti 2011

Mår så bra just nu!

ÄNTLIGEN har jag gått igenom hela goodiebagen från i helgen! Det var en del att titta på :-). Och massor av bra rabatter!
Jag är så himla lycklig just nu! Hoppas att detta håller i sig! Trodde verkligen att jag skulle braka ihop efter helgen, men tvärtom mår jag bättre än på länge! Jag behövde verkligen komma ifrån, träffa nya människor och inte bara vara mamma ett tag! Försöker verkligen att njuta av detta nu och inte tänka på att det kan gå neråt igen.... Har jag tur är det värsta över. Henrik har jobbat i två veckor och allt känns bra. Visst är han borta långa dagar, men än så länge har jag kunnat hålla en viss rutin på dagarna och det hjälper mig. Ser fram emot nästa resa jag ska ge mig iväg på, om två veckor! Berättar längre fram vart den bär :-).....

Jag och Marylin med morgonrockar och goodiebag från Natusan!

3 kommentarer:

 1. Åh ni verkar haft en helt underbar kryssning. Försök njuta lite till :) Kram

  SvaraRadera
 2. aaw tack fina du!! Och detsamma!!!

  Hoppas du får en toppendag :) PUSS!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med goodiebag =). Det är alltid kul ju =).

  SvaraRadera