tisdag 16 augusti 2011

Förskolan har börjat!

Förskolan började för Fanny igår, hennes sista år, och redan kommer förkylningarna! Tror det är rekord! För Fannys del är det ingen fara, hon märker knappt av den, men Nova har ju också blivit förkyld! Det är lite värre med henne, feber och så tät i näsan stackarn, att hon varken kan sova eller andas. Kunde ju fått en bättre start på föräldraledigheten om man säger så..... Det är nu man kommer ihåg hur jobbigt det var med dessa vakennätter! Trött är bara förnamnet! Ska försöka ta en dag i taget, men kan ju inte påstå att jag mår så vidare bra själv....


1 kommentar:

 1. Halloj !
  Jag visste faktiskt inte att det fanns olika easy tones, jag tog bara ett par - ett riktigt impulsköp, snygga i rosa bara för att uppmuntra mig själv att komma igång med träningen ;)
  Jag gillar dem, MEN mina lilltår har en viss förmåga att domna bort efter ett par km ?!

  Jag har lite samma "problem" med photo grid. Tar jag bara en bild blir det i regel lite dålig upplösning när jag laddar över det till datorn, men om jag gör större collage med 6-9 bilder och varje bild är lite mindre brukar det gå bättre... tyvärr har jag inga tips på den fronten heller ;)

  Dock har jag ett tips om en annan grej - kika in hos mig ikväll om du gillar kaffe och andra varma drycker !

  SvaraRadera