fredag 26 augusti 2011

Kryssning & mässa!

Igår kväll körde jag stenhårt zumbapass, så nu har jag ångan uppe och är supertaggad inför kryssningen imorgon! Det kommer bli så kul!!! Båten avgår ifrån Stockholm imorgon kväll med destination Mariehamn och är tillbaka i Stockholm på söndag eftermiddag. Stockholm ja, det var ett tag sedan man var där..... UnderBARA BARN-mässan går av stapeln helgen den 14-16 oktober, kanske vore något att åka upp till?! Jag var på mässan i Göteborg i april och det är verkligen superroligt! Då hade jag min äldsta dotter, Fanny 5½, med mig, men det hade varit otroligt roligt att åka upp själv och gå och strosa runt på mässan i lugn och ro!!! Eller med några andra, glada väninnor? Hm, det tål allt att tänkas på ;-)
Gå gärna in på deras Facebokksida och ta del av massor av roliga saker!

UnderBARA BARNs Facebooksida

Idag blir det ett besök på BVC med Nova, 10 månader! Ska bli spännande att se hur mycket hon har vuxit :-).
Ha en toppendag allihopa! 

1 kommentar:

  1. Kul med kryssningen, har sett att ni är många som skall åka hade hoppat på själv med om jag inte hade jobbat. Zumba är verkligen kul, har aldrig testat det innan. Tänkte kombinera några träningsformer i v-rummet, har ju gymmet som jag går till 2 ggr i veckan med. Kram

    SvaraRadera