söndag 7 augusti 2011

Hjälp!

Idag vill jag bara gråta. Idag behöver jag ert stöd. Vet inte vad som är annorlunda jämfört med igår, men idag mår jag verkligen uselt. Jag känner mig instängd, fångad. Vill inte laga mat, städa, tvätta, vill inte ta ansvar! Vill fly, gå ut genom dörren och komma tillbaka till kvällen, när barnen sover. Vill inte vara hemma och behöva fatta en massa beslut. Vill stänga in mig i ett rum, bara vara ensam! Hjärtat slår fort och hårt, har svårt för att andas. Känner tårarna tränga fram, vill inte! Vill inte att barnen ska se mig ledsen! Jag kan ju inte förklara varför! De förstår inte. Hur ska de kunna det, jag förstår ju inte själv! En vecka kvar. En vecka, sen börjar allvaret. Henrik skall börja jobba heltid, sjukskrivningen är över. Han kommer vara borta mellan 06.30-17.45 varje dag. Jag måste göra allt då, fatta alla beslut själv, köra och hämta Fanny på dagis, se till att barnen får mat, att jag får mat. Gå upp med Nova på nätterna, gå upp med henne tidigt på morgonen. Är rädd, orolig. Rädd för vad sömnbristen kan göra, rädd för hur jag kommer reagera. Har ju alltid sovit mycket. Snälla, hjälp mig! Idag behöver jag ert stöd.


Bilden är från Google.

4 kommentarer:

 1. Kram på dig...... försök andas lugnt och ta alla stunder du kan till stillhet.
  Svårt i stunden men du vet att det går över!

  SvaraRadera
 2. Kram du fixar det där se till bara o ta ett steg i taget

  SvaraRadera
 3. Tänk om!! tänk istället..du har två friska underbara barn, en man som älskar DIG, ett underbart fint hus, en hel och härlig familj som bryr sig om dig ( ganska många längtar väldigt mycket efter ett liv som ditt)... vissa dagar måste man inte alltid göra allt perfekt hemma...du klara det!! ibland känner man sig lite tungrodd men det gör vi alla...det är ok!! kram till dig fina goa DU!!

  SvaraRadera
 4. Kram från mig!
  /Gisela

  SvaraRadera