torsdag 4 augusti 2011

En bra dag!

Idag kände jag direkt när jag vaknade att jag har en bra dag! Det är så skönt när den känslan infinner sig! Då brukar det hålla i sig hela dan. Om inte något oförutsett händer vill säga.... Jag vet med mig själv att händer det något som går "utanför ramarna" kan jag få världens ångest. Någon av barnen blir sjuka, om inte Nova sover eller äter som hon ska, eller, Gud förbjude, Henrik skulle bli sjuk! Just nu, i det stadiet av sjukdomen jag är, vore det nog det värsta. Att Henrik blir liggandes och jag får "rodda" allt själv. Samtidigt vet jag någonstans att det skulle gå det med! Jag skulle fixa det! Synd att inte hjärnan kan styra dessa känslor. Förlossningsdepression är verkligen en jobbig sjukdom....Men som sagt, idag har jag en väldigt bra dag och jag känner att jag kan njuta, inte bara önska att dagen skall ta slut! Hoppas att ni andra också får en toppendag!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar