torsdag 3 september 2015

Nyheter från Cloetta - Läkerol Yup Cola Sour och Cloetta Crispy Bite!

Jag älskar att få paket, vem gör inte det, och speciellt när man inte väntar på något! Igår kom en avi om att jag hade ett paket att hämta ut från Cloetta. Det var fullt med massor av goda nyheter, snart att köpa i butik.Jag var bara tvungen att ta med mig både Läkerol Yup Cola Sour och Crispy Bite till skolan.
Både jag och mina klasskamrater var överens om att Läkerol Yup Cola Sour var farligt goda! Svårt att sluta äta dem... Det är en mjuk sockerfri pastill med smak av cola och är strödda med sursandad xylitol.


Cloettas Crispy Bite passade bra som tilltugg på rasten, oemotståndligt god! Det är en chokladbar med lager av fullkornsrån och yoghurt, täckta med mjölkchoklad och strösslade med torkade bär. Den här smaken var blåbär, men den finns även med smak av tranbär. Till att börja med kommer Crispy Bite endast att finnas till försäljning hos Pressbyrån och 7-eleven. Jag kommer definitivt att köpa fler av dessa!


Paketet innehöll även Gott & Blandat Supersalt, Polly Puffar Sea Salt, Center Mint och Nutisal Dry Roasted Peanuts. Recensioner på dessa kommer...1 kommentar: