måndag 21 september 2015

Godishelg med nyheter från Cloetta!

Efter en fruktansvärt jobbig vecka i skolan som avslutades med en mastodont-tenta på fredagen, tyckte jag att jag var värd en riktig godishelg! Så under lördagen och söndagen har familjen passat på att testa och frossa i följande nyheter från Cloetta!
Henrik, som fullkomligt älskar salt godis, blev väldigt glad över nyheten från Gott & Blandat, Supersalt! Påsen innehåller bl.a. favoriterna Djungelvrål och Salmiakbalkar.


Center Mint är mjölkchokladbitar i rulle med smak av mint och mörk choklad. Underbart goda om man gillar mint!


Min favoritnyhet är definitivt Polly Puffar Sea Salt! De är krispiga och salta majspuffar överdragna med mjölkchoklad! Vansinnigt goda och det är svårt att inte vräka i sig hela påsen!


Nutisal Dry Roasted Peanuts är torrostade jumbojordnötter. Också otroligt goda! De kommer i smakerna Mild Chili, Sourcream & Onion och Sea Salt. Den sistnämnda är min favorit.
Jordnötterna kommer ifrån Argentina och är torrostade över öppen eld för att behålla sin krispighet. Torrostningen sker i Nutisals fabrik i Helsingborg. Jordnötterna är endast smaksatta med naturliga kryddor. Godare än chips till fredagsmyset!


Alla dessa goda nyheter finns nu ute i butik!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar