onsdag 16 september 2015

Vinn Disney´s Avengers - Age of Ultron på dvd!

Tävlingen är avslutad!

Visst är det roligt med tävlingar? Vad sägs om ytterligare en? 
Tillsammans med underbara Disney har jag nu fått möjligheten att tävla ut tre exemplar av filmen Avengers - Age of Ultron som släpps på dvd den 21 september!

©2015 Marvel

Tony Stark (Robert Downey Jr.) skapar av misstag Ultron (James Spader), ett fruktansvärt monster som vill utrota mänskligheten. Nu måste Iron Man, Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) och The Hulk (Mark Ruffalo) – tillsammans med Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) och Nick Fury (Samuel L. Jackson) —återförenas för att besegra Ultron och rädda mänskligheten … om de kan!

För att vara med och tävla ska man:

* Svara på frågan: Vilken superhjälte skulle du vilja vara och varför?
Glöm inte att ange namn och epostadress!

För extra vinstchans:
* Dela tävlingen på din Facebooksida.
* Gilla Ett liv vid havet på Facebook.
* Följ @otjejen på Instagram

Tävlingen avslutas den 23 september!
Lycka till!21 kommentarer:

 1. Åhh en perfekt tävling för mig. Jag älskar Avengers och jag är liksom Thor. Orsaken är att han är drn enda som är en gud, min gud. Så stark och ja, en gud. Hahahha.
  Mvh. Jenny Ageton jenny_9bergqvist@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. SVAR: Jag vet inte om hon räknas som en superhjälpte, men jag skulle vilja vara catwoman! :) Både hon och jag liknar katter till sättet så det är någonting som vi har gemensamt + att jag gärna skulle vilja slå följe med Batman! ;)

  Jag har gillat din sida på FB! MAIL: contact@malinbelle.com

  SvaraRadera
 3. Tänk om man fick vara Catwoman för en dag. Smidig och snabb = ) och få åka Batmobil = )

  allatidersanna@hotmail.com
  Anna Larsson FB
  ZeMam Instagram

  SvaraRadera
 4. Hej hej!
  Jag skulle vilja vara Storm alias Ororo och styra över vädrets krafter. Då skulle jag kunna skicka iväg ett regn moln till de ställen som verkligen behöver det :) Håller tummarna för fullt och hoppas på tur! Hälsningar Frida Elmgren (fridaelmgren@yahoo.se)

  SvaraRadera
 5. Jag skulle vilja vara en brandman för de är riktiga superhjältar som springer in i brinnande byggnader och räddar människor och djur! Kunde tänka mig att vara silversurfer med och surfa runt på himmlavalvet och rädda olika världar från förstörelse!

  SvaraRadera
 6. Jag skulle vilja vara Captain America =hans moral, hans ära och hans känsla för rätt och fel. Han skyddar de svaga och oskyldiga ,utrota ondskan, stå upp mot den korrupta, föregå med gott exempel, inte genom tomma ord.

  Jenny Nordberg glassen17@yahoo.se

  SvaraRadera
 7. Jag skulle vilja vara Batman, han är så lugn och cool :D

  malins95@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Hulken, det är jag det
  Daniel Eneslätt
  gruvpampen@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Catwoman skulle jag kunna tänka mig att vara. Gillar katter och skulle absolut kunna tänka mig att bli smidigare och snabbare!
  irene.helmersson@live.se

  SvaraRadera
 10. Hej! Supersnälla Silver Sara. Man ska vara snäll! och Stål Henrik får följa med. Kramar från Maud Lindberg maude@tyfonmail.se Gillar och delar och följer dig.

  SvaraRadera
 11. Osynliga mannen/kvinnan för att kunna busa med barnen. Tänk att få se vad de gör och hur de är i skolan och på förskolan.

  SvaraRadera
 12. Tror jag skulle vilja vara catwomen är väl den som känns mest som jag ;)
  My.thulin@live.se

  Mvh My

  SvaraRadera
 13. Jag vill Blixten vara,
  och runt hela världen fara !
  Se och göra allt som en osynlig kvinna,
  då kommer flera godsaker att försvinna !
  Åsa ,holmkas@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. En fígur i tighta kläder
  som är sydda utav läder
  Läderlappen och Batman kallas han
  men jag vill inte vara man
  så jag blir en läderklädd tant
  som klarar uppdragen galant.
  / Eva
  e-albin@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Jag skulle vilja vara Thor tänk bara att kunna resa mellan olika världar och andra ställen på nolltid i princip :)

  ida.egerius@hotmail.se

  SvaraRadera
 16. Sonen älskar Avengers och vill vara Iron Man för att "han har en vill dräkt, skjuter laser och kan flyga"

  Lena Saltberg
  ensalting@gmail.com

  SvaraRadera
 17. Hej, jag vill vara Hulken. När jag blir arg känner jag mig bara svag och ledsen, fast egentligen vill jag demolera allt i min väg. /Hanna
  hannawe@live.se

  SvaraRadera
 18. Klart jag vill va med i utlottningen ;)
  "Hulken" för han var min superhjälte när jag var barn.
  Kanske därför jag alltid gillat grönt och gör fortfarande ;)
  Gillar o Delar på fb https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/10205390056366805?pnref=story och på Instagram @Nillwa

  SvaraRadera
 19. Jag skulle nog faktiskt valt stålmannen... Han kan göra saker att gå långsamt, springa fort och är stark. Samt skjuta laser.
  Gillat och delat på Facebook!!!
  Lydia Sleyman
  lydia_sleyman@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Superhjälte för mig är Bamse! Dunderstark och supersnäll! Sådan vill jag också vara!
  Jag gillar din sida på Facebook!
  Jag har delat tävlingen på FB: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/648838988552931?pnref=story

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna det här priset då jag älskar superhjälte filmer. Om jag själv skulle vara en superhjälte skulle jag helt klart vilja vara Invisible Woman då det vore riktigt coolt att kunna vara osynlig. Dessutom ser ju Jessica Alba som spelar i filmerna riktigt bra ut, och det skulle inte vara helt fel det heller. ;)

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), och har även delat tävlingen där offentligt.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera