måndag 31 augusti 2015

Tävling: Vinn härligt bokpaket från Idus Förlag!

Tävlingen är avslutad!

Dags för ytterligare en härlig tävling som förgyller höstmörkret! I samarbete med Idus Förlag har jag fått möjligheten att tävla ut ett fantastiskt bokpaket för barn i olika åldrar!
 1 vinnare får detta paket som innehåller följande fyra böcker:

Lilla Bebin Tittut! (0-2 år)
Var är Lilla Bebin? Tittut!
Små barn älskar att leka tittut och det gör Lilla Bebin också.


Om natten - en bok om allt som händer medan du sover (3-9 år) 
Den här boken bör läsas i ett mörkt rum, gärna i skenet från en liten nattlampa. För här kommer du få veta vad som händer när dagen övergår till natt, vilka som är vakna och tassar runt när alla andra sover och vad som händer med knopp och kropp efter att du somnat.

Anna Tizianna - På viktigt uppdrag i New York (6-10 år) 
Det är några veckor kvar till jul. Åttaåriga Anna kommer snart att vara med om sitt livs största äventyr. Ett kraschat fönster hos grannen, den läskige gubben Jacobsson, har lett till att den inplanerade resan till New York under jullovet blir något helt annat än en vanlig familjeresa.
Anna får ett viktigt uppdrag, hon måste överlämna ett 60 år gammalt brev till någon hon aldrig träffat förut. Mamma och pappa får inte veta någonting. Inte lillebror Arvid heller. Vem är det egentligen som ska ha brevet och varför är det så viktigt?


Voodookvinnans hemlighet (9-12 år)
När Klara vinner en resa till Karibien blir alla eld och lågor. Men de hinner knappt komma fram till paradisön förrän det börjar hända underliga och otäcka saker på hotellet. Någon pratar om magi. Kan de verkligen vara utsatta för voodoo?


För att vara med och tävla ska man:

* Motivera varför just du ska vinna bokpaketet! Glöm inte namn och epostadress!

Extra vinstchans:
* Gilla Idus Förlag och Ett liv vid havet på Facebook.
* Dela tävlingen på din Facebooksida.
* Följ @otjejen och @idusforlag på Instagram. 


Tävlingen avslutas den 10 september!
Lycka till!
25 kommentarer:

 1. Gillar delar på FB
  Läser massor av böcker för mina 4 barnbarn,köper många på loppis,att läsa är bra för barnen är lite för mycket data spel nu mera,så hoppas vinna så vi får lite nytt att läsa tillsammans.evaflood@telia.com

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Nya bokskatter att följa med på äventyr på,
  det bästa av bokstävernas värld att få!
  Perfekt på godnattsagan, soffhäng och höstmys,
  mellan lek och bus.
  Böcker är det bästa,
  underbart med nytt när man hemma redan läst det mesta.

  Gillar x 2 på FB som Kristiina Söderström.

  Tack för chansen och ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina
  krieppola@spray.se

  SvaraRadera
 3. Min minsta flicka har inga böcker ännu. Men det kommer till julen och när hon fyller 1 år. Men skulle vilja ha något just nu att läsa för henne. Det skulle hon tycka om.

  bloodsband@live.se

  SvaraRadera
 4. Vi läser allt mindre och ägnar alltmer tid framför dataskärmen. Det här paketet kan inspirera till att läsa mera!

  SvaraRadera
 5. Önskar ett bokpaket till sonen och hans flickvän.Dom väntar "smått" i oktober. Det är första barnet - så dom har inte så många barnböcker .
  Kul att det är böcker från 0 - 10 år - då har barnet lite att " växa in " sig i !!

  SvaraRadera
 6. Både barnen, maken och jag älskar att läsa/bli lästa för. Varje kväll ser barnen fram mot att få välja varsin bok som vi läser tillsammans i sängen och myser! En härlig kvällsrusningen. Även på dagarna kommer de ofta med böcker och vill att vi ska läsa. Känns fint att de har ett intresse för det skrivna ordet, och det är ju verkligen bra på alla sätt och vis att läsa. Oftast lånar vi på biblioteket, men egna böcker är ju också härligt, så jag hoppas att vi får chansen att utöka läsrepertoaren!

  Gillar båda sidorna på fb och delar tävlingen där också, Maria Mattson.

  Mvh
  Maria
  Mirre2@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. härlig tävling :) perfekt blandning böcker för mina gudbarn :) de hade blivit så glada för det här paketet! my.thulin@live.se

  SvaraRadera
 8. Jag är med!! Sommardofter heter jag på instagram och har delat på FB. Min dotter är 15 månader och älskar att läsa - detta paket skulle kunna få växa med henne :) Mvh//Malin Junghard malin.junghard@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Camilla: Jag vill vinna böckerna till mina kära systers barn, då hon har många barn och jag älskar dem alla och vill att de ska få älska böcker lika mycket som jag. Ett bra sätt att få dem in i böckernas magiska värld. Bjuder även på ett rim:

  Tänk att få se de kära och små,
  och om jag dessa böcker läsa för dem då,
  skulle de bata toppen må

  buusig_milla@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Min son på snart 3 år älskar böcker och vill jämt att jag läser för honom, nu läser vi våra egna böcker om och om igen + att vi hänger på biblioteket då och då. Ett bokpaket med nya böcker skulle vara fint att överraska honom med på hans födelsedag nu i oktober.

  nyqvist530@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Eva
  vill så gärna läsa högt för vårt barnbarn Jamie.
  e-albin@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Jag skulle gärna ge dem till en familj jag vet ska ut på en lång bilresa på höstlovet ; det finns inget bättre än böcker och mys tillsammans både ibilensom när de är framme <3 Jag älskar själv böcker och ger gärna bort dem titt som tätt, det är magiskt :) Trevlig helg !
  Kram !
  Stina, sstimic@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Min dotter på 7år har verkligen knäckt koden o behöver enligt lärarna utmanas då 1ans läsebok är för lätt, dom är väldigt måna om att hon inte ska tröttna o tycka saker är för lätta! Dom ska göra tester för att se på vilken nivå hon är på fröken pratade om snabbhet o flyt i läset som en 3e klassare! Så vi håller absolut tummar för att vinna, storebror på 8år har inte alls lika lätt men övar o övar för att komma ikapp 😄❤️ Vi håller tummar! Angelicafingal@icloud.com
  Instagram: hulda5281

  SvaraRadera
 14. Jag vill vinna för att kunna ge mina två barn en riktigt mysig läsdag i höst. Mitt mål är att göra dem till små bokmalar, så att jag får någon i familjen att dela mina läsupplevelser med!

  lisa_carlberg86@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Klart jag vill va med i utlottningen ☺ Delad glädje = dubbel glädje....Perfekt kit som jag som moster och mamma hoppas blir mitt 😉. Hösten är en perfekt tid för läsning och mys. Så nu väntar jag med spänning på att ett gäng ungar får ta del av dessa böckers äventyr! Gillar och Delar på fb och instagram Pernilla Wamsjö och @Nillwa

  nillwa@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Att läsa är att för resa och öppna ögon och öron för språkets gåva och låta fantasin få utlopp. Vi läser varje dag och vill gärna få lite nya böcker, krypa ihop och stänga ute vardagen för en stund.

  FB: Anna Larsson
  Instagram. Zemam
  allatidersanna@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck.

  Skulle vara underbart att vinna detta.
  Böcker är nåt verkligt speciellt för mig och jag försöker föra den känslan vidare till alla mina syskonbarn ♡
  Så att få ge dom en bok och kanske tom läsa med dom vore underbart :)

  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Boktokig mamma som bara älskar att ta med barnen in i ordens värld. Det går inte att jämföra med film osv... att läsa är något särskilt som jag alltid gjort mycket med mina barn. Har nu en 1-åring och en 10-åring som detta paket skulle passa perfekt! De två äldsta tonåringarna kanske kan iaf läsa för den minsta... ;-)
  Vore hemskt tacksamt!

  SvaraRadera
 19. Glömde namn o mail
  FB: Annelie martinsson
  Instagram: frost_pyssel
  martinssonskan@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Ska bli farmor för andra gången, så skulle vara roligt att få nya böcker att läsa för dem. Jessica Nyberg nyberg69@outlook.com

  SvaraRadera
 21. Hej!

  Detta fina bokpaket skulle jag vilja överraska mina tjejer med! Mini är 18 månader och stora tjejen fyllde 9 år i går!
  Med denna samling skulle båda två få något att läsa! Vore toppen!

  Jag gillar Idus Förlag och Ett liv vid havet på Facebook (Caroline Blom).
  Följer även båda på Instagram där jag heter _LADY_C_

  SvaraRadera
 22. jag vill vinna för att ha ett litet bibliotek här till mitt älskade lilla barnbarn!! susannelindh@msn.com

  SvaraRadera
 23. Jag har fyra barn i åldrarna 1 till 17 år. Jag vet hur viktigt det är att läsa böcker och har läst så mycket med mina barn.
  Nu fick vi en liten sladdis förra året och återigen sitter jag och läser böcker med den lilla, så mysigt!
  Eftersom det är vårt fjärde barn och vi älskar att läsa i vår familj, så har vi mycket härliga barnböcker som tål att läsas igen.

  Om jag har turen att vinna vill jag att ni skänker böckerna till en flyktingfamilj eller ett flyktingboende. De har större nytta av de fina böckerna än oss.
  Det är så bra med böcker, de tar upp saker som kan vara svårt att prata om, de utvecklar språket och ger så mycket glädje.

  Delar inlägget och gillar och följer på Facebook och instagram❤️

  SvaraRadera
 24. Jag är med och gillar på FB (Carola Lind) och har delat https://www.facebook.com/mammamuh/posts/10153139799383543

  Jag vill vinna eftersom jag har så många lässugna barn i min omgivning som skulle bli så glada över egna böcker!

  tavlingar(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 25. Vilken underbar vinst detta vore! Dels för att läsning är en sån otroligt viktig del av barnens språkutveckling, men också för att detta bokpaket kan glädja, inte bara en - utan flera barn. Om jag har turen med mig så kommer jag att dela upp det, helt klart. Lilla Bebin Tittut - skulle brorsdottern Junie få som snart fyller 2 år, vilken härlig födelsedags- och inflyttningspresent det skulle bli till henne, de flyttar snart till större efter att ha trängts i en 2a. Hon ska alltså få sitt första alldeles egna rum, klart det ska firas med en härlig bok :) Om natten, och Anna Tizianna - de böckerna skulle sonen som precis knäckt läskoden få. Han älskar att läsa och de här böckerna skulle passa honom! Den sista boken, Voodookvinnans hemlighet, skulle jag ge faktiskt skänka till någon förälder som kanske redan har det lite sämre ställt, någon förälder som vill men inte kan överraska sina/sitt bar med spontana presenter eller efterlängtade julklappar.

  - Jag är med och har gillar din sida på FB sen tidigare, har nu gillat Idus Förlag där också (Sara Kramer).
  - Har delat tävlingen offentligt här: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10153507682996628
  - Följer dig på instagram redan, följer nu Idusforlag också (sfik heter jag där).

  Kram, Sara
  sara_kramer@live.com

  SvaraRadera