söndag 10 mars 2013

Vill ni gå på cirkus?!

Nu är det dags för ett tips igen, för hela familjen!
Jag älskar ju att hitta på saker med barnen och 1 april är det dags igen, den här gången blir det cirkus! Cirkus Maximum turnerar Sverige runt och i början av april kommer de till Västsverige. Den 1 april, Annandag påsk, gästar de Gröna Vallen i Majorna och jag har idag köpt biljetter till hela familjen, längst fram i en loge. I år firar Cirkus Maximum 30 år och årets föreställning heter Celebration!
När Fanny var liten, besökte vi Cirkus Brazil Jack, men blev väldigt besvikna. Då kändes det som om fokus låg på akrobater och trampolinartister, något som de yngre barnen snart tröttnar på. Djuren och clownerna brukar vara de populäraste inslagen bland de små, och det har Cirkus Maximum gott om! Det blir första gången vi ser dem, så jag hoppas att vi inte blir besvikna, då biljetterna är dyra, men man behöver såklart inte sitta längst fram! ;-) Biljetter till barn under tre år är lite billigare, då de kan sitta i en vuxens knä.
Funderade lite på först om det var så klokt att besöka en cirkus så tidigt på våren, det kan kanske bli kallt i tältet. Men Cirkus Maximum turnerar en stor del av året och värmer upp tältet vid behov!
För att se om cirkusen besöker just din stad inom kort, besök deras hemsida här, eller beställ dina biljetter direkt här!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar