tisdag 19 mars 2013

Foton och leksaker från förr!

När vi var hemma hos mamma och pappa i söndags, tittade vi i gamla album och jag hittade många fina foton från barndomen. Barnen tycker det är jätteroligt att titta på bilder på mig som barn! Då slog det mig att det finns leksaker och så finns det leksaker! Micki leksaker har funnits sedan mitten av 40-talet och deras produkter och koncept håller än idag!
När jag var liten, i slutet av 70-talet, fick jag en dockvagn från Micki av mina föräldrar. Jag tog mina första steg med hjälp av den! Men svänga kunde jag inte, körde rakt in i högtalaren och blev arg som ett bi för att det tog stopp! :-) Den dockvagnen finns kvar hemma hos föräldrarna, nostalgi på hög nivå! ;-)
Men det blev fler leksaker från Micki skulle det visa sig! När jag fyllde två år, fick jag en fin docksäng, med samma tema som dockvagnen, och en julafton något år senare kom tomten med en spis! När jag blev lite äldre gick min högsta önskan i uppfyllelse då jag fick ett Lundby dockskåp i present!
Man kan säga att jag mer eller mindre är uppväxt med leksaker från Micki och det är så roligt att se sina egna barn leka med mina gamla saker, de håller än idag! Men även när jag köper nya presenter och julklappar till barnen blir det gärna deras produkter som både är pedagogiska, säkra och hållbara. Pippi Långstrump t ex är en stor favorit hos Nova just nu! :-)
Delar med mig av några gamla foton från barndomen! :-)2 kommentarer:

  1. Visst är det mysigt att sitta och titta i gamla album :) Kram

    SvaraRadera
  2. Det er så mysigt at kigge i de gamle albummer :D og ungerne elsker det også... he he

    SvaraRadera