onsdag 13 mars 2013

Min iver sätter inga gränser!

Idag måste jag erkänna att jag är trött! Kontrollmänniska som jag är, vill jag att allt jag företar mig ska bli så bra som möjligt, helst 150%! Här lämnas ingenting åt slumpen! Uppdraget jag tagit på mig är oerhört spännande och roligt, särskilt som det görs för att andra ska få en underbar upplevelse! Min iver sätter inga gränser! Nu hoppas jag bara att allt går min väg och att alla tycker det blir bra..... Nej, inte bra, oförglömligt! Ledsen att jag låter kryptisk, men än så länge är allt hemligt..... ;-) Ni får hålla er till tåls lite! :-)


4 kommentarer:

  1. Vill bara säga grattis!! :D Riktigt spännande! Jag känner så väl igen mig. Är likadan att jag går in för något riktigt ordentligt men samtidigt är jag så trött på folk som är precis tvärtom! Nä tacka vet jag människor som är som dig och mig! :D
    Puss hjärtat!♥

    SvaraRadera
  2. Låter spännande :)
    Kram och grattis!

    SvaraRadera