torsdag 21 mars 2013

Har barnen någon sorts inre sensor?

Nej, tänk det slår aldrig fel! Det blir verkligen aldrig som man tänkt sig! Har barnen någon sorts inre sensor som löser ut sig, och gör att de blir sjuka, så fort man planerat något?
Inget Lindex-besök igår, Nova blev naturligtvis sjuk, så idag är man hemma och vabbar! Men som tur är så har man snälla föräldrar som kommer och ställer upp ikväll, så att jag och H får gå och se Galenskaparna i alla fall! Bokade de biljetterna för nästan ett halvår sedan och har sett fram emot det länge! Nu ska man bara hålla sig frisk själv, så att man kommer iväg på Bloggminglet i helgen....1 kommentar:

  1. Jag tror faktiskt det.. Eller om det är alla dessa sjukor som har någon typ av sensor. Jag hade sett fram emot att få jobba en hel månad utan att vabba, och vad händer då igår - jo jag själv får åka hem från jobbet för att jag har feber.

    Hoppas lilltjoppa kryar på sig snabbt nu!

    SvaraRadera