fredag 22 mars 2013

Ett enda stort kaos!

Nu är jag så trött så att ögonen går i kors!
Nova var mycket bättre igår, så mina föräldrar kom och var barnvakt på kvällen, och jag och Henrik åkte till stan för att se på Galenskaparna. Vi hade en supermysig kväll med god mat och massor av skratt! Är ju uppväxt med Galenskaparna, så det kändes lite som barndomen passerade revy! ;-)
Precis när vi skulle gå av båten hemma, vid 00:45, ringde min mobil. Det var pappa som undrade var han kunde hitta lakan eftersom Nova hade kräkts! Vi skyndade oss hem för att lösa av och väl hemma väntade en trött och ledsen Nova. Hon kräktes inte mer under natten, men sov oroligt, kände väl på sig att hon inte var bra.
Vid 05:00-tiden väckte H mig. Det var hans tur.
Så här hemma är det ett stort kaos idag! Nova får inte i sig någon som helst vätska, det kommer upp lika fort! H springer på toa med jämna mellanrum. Tvättmaskinen går konstant, nya kläder åker in varje gång Nova kräks! Nu har hon i alla fall äntligen lyckats somna. Hon vägrar sova inne, blir rädd att hon ska kräkas när hon lägger sig ner, så nu sover hon ute i vagnen, väl inbäddad.
Så. Inget Bloggmingel 2013 för mig...... :-( Jag bara hoppas att jag inte behöver åka in med Nova, att det lättar lite så att jag kan få i henne lite vätska! Och att jag själv klarar mig, i alla fall tills H blir frisk.....
3 kommentarer:

 1. Men åh, gumman! Krya på fort och så jäkla trist att du missar årets event! :( Styrkekram!

  SvaraRadera
 2. Men fy stackars er alla :( Hoppas ni kryar på er snabbt. Kram

  SvaraRadera
 3. åh fy fan rent ut sagt!! Lider med dig varje ord jag läser!!

  Hoppas verkligen VERKLIGEN ni slipper åka in.
  Vi har tillbringat för mkt tid på sjukhus ett tag så jag vet vilken oro det ger.
  Ge liiite i taget och så med salt i.
  Hoppas du klarar dig.

  styrkekramar

  SvaraRadera