måndag 19 november 2012

Underbar klänning från KA of Sweden!

Jag bara måste skriva och berätta om mitt nya favoritmärke när det gäller kläder, KA of Sweden! Till middagen på kvällen med jobbet hade jag på mig min nya klänning från just KA of Sweden. Jag bara älskar den! Den är så otroligt snygg på och jag kände mig så fin! Den passar så bra till min hårfärg också! ;-)
Den är inte figursydd, men heller inte så lös i passformen. Man kan alltså ha lite mage och rumpa utan att det syns! Tyget är tunt och gör att klänningen faller på snyggt sätt. Ärmarna är prydda med paljetter och pärlor längst ner, som blir en riktigt snygg detalj. Dessutom sitter det tre tryckknappar längst ner på ärmarna, vilket gör att man kan välja om man vill att ärmarna ska sitta tight eller löst! Eftersom jag har rätt så korta armar, blir det snyggast för mig att ha knapparna knäppta! ;-) Jag kommer definitivt att köpa fler plagg från detta underbara märke!
Klänningen finns att köpa i KA of Swedens webshop här!


Pssst.... Ni har väl inte missat att det just nu pågår en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort på 500:- att spendera i KA of Swedens webshop?! Tävlingen hittar ni här!

4 kommentarer:

  1. Visst är den underbar! Skulle lätt gå omkring i min oftare om det inte vore lite opraktiskt med småbarn. Men kommer utnyttjas maximalt på alla festligheter framöver i alla fall. Blev en del nytt från Ka of Sweden hemklickat från Campadre nu när de hade kampanj

    SvaraRadera
  2. Härligt att hitta ett plagg att trivas så bra i. Fin du är:-)

    SvaraRadera