torsdag 1 november 2012

Gulmedaljörer & Entreprenörer - att leva med ADHD!

Eftersom jag numera även arbetar på Donsö, är det inte lika ofta man kommer in till stan. Igår kväll dock åkte jag till Järntorget för att gå på föreläsning. Det var fina Madelein, Marie Enbäck och Frank Andersson som pratade om hur det är att ha ADHD och att ha fått diagnosen i vuxen ålder. Det var otroligt intressant och lärorikt. Jag blev upplyst och har man en gång fått kunskap går det inte att ignorera!
Alla tre var otroligt duktiga och fängslande föreläsare, var och en med sin egna historia. De delade med sig av sitt förflutna, sin vardag och sin syn på framtiden. Ett av kännetecknen för ADHD kan vara sinne för humor och det hade de verkligen alla tre, mitt i allt allvar! :-)
Efteråt fick jag både Madeleins och Franks böcker signerade!
Tack till er alla tre för en otroligt inspirerande föreläsning! Ni är alla fina förebilder och visar verkligen att man kan vända något negativt till positivt om man bara har rätt inställning!
Vill ni veta mer om föreläsningen, kan ni göra det här!5 kommentarer:

 1. Ååå fina Sandra! va glad jag är att du tar upp detta ämne!

  Väntar ju själv på utredning och det tär på en! Det är ett viktigt och intressant ämne!

  Överhuvudtaget detta med Neuropsykiatriska funktionshinder är viktiga och intressanta ämnen!

  SvaraRadera
 2. Jättebra att de är ute och föreläser om ADHD, det behövs! Jag skrev min C-uppsats på socionomprogrammet om just ADHD, det var mitt sätt att dra mitt strå till stacken och på så vis belysa detta osynliga funktionshinder!

  Kraam kram!

  SvaraRadera
 3. Åh den där föreläsningen vill jag verkligen gå på. Hoppas den kommer till Stockholm igen. Kram fina

  SvaraRadera
 4. Tack för ett fint inlägg och tack för du kom!! <3

  SvaraRadera