tisdag 13 november 2012

Kombinera nytta med nöje!

Jag har verkligen varit en dålig bloggare på sista tiden..... Men jag har varit så otroligt trött! I söndags jobbade H hela dagen, från 09:00 - 20:30, vädret var väl sådär och det var svårt att roa barnen. Vi tog en sväng till mina föräldrar på eftermiddagen, det var ju Fars Dag.
Nova är fortfarande förkyld, hon är inne på sin femte vecka nu! Men hon är pigg på dagarna och äter ordentligt, så man gör inget åt det. Men jag känner att det börjar ta på mig, speciellt nätterna..... Hon sover oroligt och även om hon somnar om fort, har jag väldigt ont av den avbrutna sömnen varje natt!
Men på fredag får jag förhoppningsvis sova! Vi ska till Radisson Blu Scandinavia Hotell, mitt i centrala Göteborg, med jobbet på konferens fredag till lördag. Våra respektive ansluter på kvällen och natten tillbringas på hotellet! Vardagslyx! Vem sa att man inte kan kombinera nytta med nöje? ;-)

3 kommentarer:

  1. Oj vad skönt de tlåter. Passa nu på att njuta! Kram Sofia

    SvaraRadera
  2. Låter riktigt mysigt :) Men hoppas att Nova blir pigg från sjukan snart, inte roligt när dom är sjuka.

    SvaraRadera