tisdag 20 november 2012

Julklappar till en 2-åring?

Eftersom jag ändå var i stan med jobbet idag, passade jag sedan även på att inhandla lite julklappar! Men hjälp, vad svårt det var att hitta något till Nova! Fanny är verkligen inte några problem, hon blir ju snart 7 år och har full koll på vad hon önskar sig. Men jag tror att jag till slut i alla fall fick tag i några grejer Nova kommer gilla! Kommer ihåg att det var lika svårt när Fanny var 2 år.... Detta är en del av det jag fick tag på. Vad har ni köpt till era 2-åringar i julklapp?

3 kommentarer:

 1. Vilka bra saker du hittade! Jag förstår precis vad du menar. Zelda blir 1,5 år dagarna före jul och det känns som att det inte finns nånting för ett barn i hennes ålder. Det mesta är ju för lite mindre t.ex från 6-9-12 månader och de tycker inte hon är så roliga längre. Men nästa steg är ju liksom 3 år på det mesta. Jättesvårt!

  Vi har skaffat duplo iallafall, och sen får hon en spis och lite sånt från sina fastrar. Även om det är från 3 år :)

  SvaraRadera
 2. Det såg ju ut att vara bra saker det där. Men vad är det översta för något?!

  SvaraRadera
 3. Jag har samma problem... med Tristan. Tindra är ju lite drygt tre och vet vad hon önskar sig (ett rosa diadem, fiskelina, pyjamas med långa ärmar och ben) men vad sjutton ska jag hitta på till Tristan? Jag har verkligen ingen aning :/

  SvaraRadera