söndag 25 november 2012

Dop och veckans tips/supererbjudande!

Idag har hela familjen varit på dop, barnens kusin, Vilma, döptes i Härryda kyrka. Båda barnen uppförde sig exemplariskt, men var också oerhört trötta när vi kom hem. Mitt i akten fick vi ta en liten paus, då huvudpersonen fick lite "utgifter"! ;-) Det var ett lite speciellt dop, eftersom den gamla dopfunten i sten var format som ett kar. Lilla Vilma fick bada hela hon medan prästen hällde vatten över henne. Men hon verkade inte ha något problem med det! ;-)
Vi hade köpt en rosa nattlampa i form av en svamp i doppresent, som blev väldigt uppskattad. Och här tänkte jag faktiskt komma med ett litet tips till en annan sorts doppresent!
MyKids.se har fått in ett litet parti av underbara babysängkläder i 53% lin och 47% bomull! Rosa randig med en liten dinosaurie på! Produkten finns inte med på hemsidan och vill man beställa kan man maila till mykids1111@gmail.com.
Sängkläderna, som består av påslakan 70x100cm och örngott 40x45 cm, kostar endast 199:- + frakt 39:-. Men man kan även välja att få ett namn broderat på, priset blir då 249:- + frakt. Perfekt present till superpris! Finns som sagt endast ett fåtal stycken, så först till kvarn!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar