fredag 9 november 2012

Hur väljer man?!

När jag slutade på HHGS fick jag som bekant en massa fina saker. Direktionen visste verkligen vad en trött småbarnsmamma behöver och av dem fick jag ett presentkort på Hagabadet. Jag har fått behandling där två gånger tidigare, en gång kurbad med efterföljande halvkroppsmassage och en gång djuprengörande ansiktsbehandling. Det är verkligen underbart att få koppla av en stund och bara tänka på sig själv. Måste ta mig tid att göra ytterligare ett besök där….
Personligen är jag jättedålig på det här med att ta hand om sig själv och sitt yttre, och krämer och lotions använder jag mig i princip aldrig av. Hur vet man vad som är bra? Jag menar, bara för att det är ett visst märke behöver det ju inte vara en bra produkt?!
Surfade runt lite och hamnade i sångerskan och pokerspelaren
Dilbas blogg. Hon skriver att hon går på doften när hon väljer hudvårdsprodukter! (Inlägget hittar ni här!) Det är kanske en variant! ;-) Fast man vet ju fortfarande inte om produkten håller vad den lovar…. Samtidigt så antar jag att det är ”säkert” att handla produkter på ett sådant ställe, man vill ju tro att de säljer bra grejer. Det är ju en del av hela konceptet med t ex Hagabadet! Man får olika behandlingar, sedan kan man köpa de produkter som använts för att behandla sig själv! Men det brukar svida rejält i plånboken….. Och är man lika lättövertalad som jag (och kanske Dilba också), kommer man förmodligen hem med en massa produkter som sedan kanske bara blir stående! ;-)
Hur gör ni när ni väljer hudvårdsprodukter?


Fotot är lånat från Dilbas blogg.

3 kommentarer:

  1. Jag köper inte det dyraste och inte det billigaste.. Jag går efter min egen magkänsla helt enkelt, och doften lite grann faktiskt då jag ääälskar sånt som luktar gott. Det är allt från hudvårdsprodukter till skurmedel :P

    SvaraRadera
  2. Jag har en hudsjukdom som gör att jag måste välja produkter som är utan fet och väldigt milt doftade...änskar jag kunde använda mina favoriter... Kanebo... huden blev som silke ... men får KLI utan dess like. Doften är underbar och de är dyra men värda varenda krona. Men Rosacean gör att de kliar... :( Tyvärr

    SvaraRadera
  3. Jag kör med Liberos hudlotion i ansiktet nuförtiden, funkar super och är inte dyrt alls :-)

    SvaraRadera