fredag 23 november 2012

GADDEN-bankett!

Igår fick jag uppleva underbar vardagslyx genom att närvara vid GADDEN-banketten! GADDEN är en av Nordens största arbetsmarknadsmässor för ekonomer, jurister, logistiker och miljövetare, kort sagt, studenter på Handelshögskolan! Efter två mässdagar avslutas allt med en stor bankett som jag blivit inbjuden till. Över 500 gäster åt gott, fick trevlig underhållning och umgicks på Lindholmen Conference Center. När klockan var runt 00:00, röjdes borden bort och dansen började. Tyvärr var jag tvungen att gå då, sista båten hem gick 00:35 och idag är det vanlig arbetsdag! Jag hade dessvärre inte kameran med mig och min telefon tar ruskigt dåliga kort (väntar på en Iphone som ska komma i dagarna....), så jag kan inte bjuda på några bilder från tillställningen.
Det var oerhört roligt att få träffa arbetskamrater och studenter igen! Tusen tack för en fantastiskt rolig kväll! Vi ses snart igen! :-)

1 kommentar: