tisdag 6 november 2012

En barndomsdröm går i uppfyllelse!

Jag trodde aldrig att det skulle gå så fort och smidigt! Jag lyckades imorse få tag i fyra biljetter till Bon Jovi, som kommer till Stockholm Stadion den 24 maj nästa år! Det tog inte mer än fem minuter på Ticnet´s hemsida, så kom jag fram!
Kan knappt komma ihåg när jag var på konsert senast.... Jo, 2006 var jag på Robbie Williams på Nya Ullevi i Göteborg. Några kompisar hade köpt biljetter och fått två över. Nu var väl inte Robbie Williams min största idol direkt, men det är ju alltid kul att gå på en sådan stor konsert! Och en entertainer är han ju definitivt!
Bon Jovi däremot är gamla ungdomsidoler, men jag har aldrig sett dem live. Så det blir en liten dröm som går i uppfyllelse! Nu ska vi bara se om det är någon som har lust att följa med. ;-)


4 kommentarer:

 1. Åh Bon Jovi :) Jag bara älskade det bandet när jag var tonåring :) Var nog till och med lite kär ;) Kram vännen

  SvaraRadera
 2. Jag lovar att du kommer inte att bli besviken :)
  Har varit på ett antal konserter med honom & de har varit super bra allihop!!
  Vi fick också tag på biljettet, fast vi tog Köpenhamn den 6 juni, blir närmre för vår del :)

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Härligt!
  Jag har också köpt biljetter för deras turné idag, dock i Köpenhamn :-)
  Var och såg dom i London förra sommaren och det var en upplevelse jag sent kommer att glömma! =)

  SvaraRadera
 4. Vad kul! Jag lyssnade en del på dom när jag var yngre:-)

  SvaraRadera