måndag 22 oktober 2012

Bloggkärlek till en fantastisk vän!

I våras startade Madelein något hon kallade bloggkärlek. Man skulle skriva ett inlägg en gång i veckan, tillägnat någon man tyckte om inom bloggvärlden, som en motsats till allt näthat som florerar. Dessvärre svalnade intresset något och det hela rann ut i sanden.
Jag vill idag återuppta bloggkärleken genom att tillägna detta inlägg till just Madelein! Jag träffade dig första gången i våras, när vi båda var på Muppsans Bloggmingel i Stockholm. Vi fann varandra direkt, som de enda göteborgarna på plats! ;-) Sedan dess har vi träffats flera gånger, även privat. Vi bilade upp till Stockholm tillsammans inför Mammabloggkryssningen, där vi också delade hytt och nu senast sågs vi på Fab Mamas.
Vill bara säga att jag tycker du är fantastisk, en otrolig mamma till 6 barn, en oerhört engagerad yrkeskvinna och en omtänksam medmänniska! Du vänder motgångar och hinder till något positivt och ger aldrig upp för det du tror på. För varje gång vi träffas, upptäcker jag något nytt hos dig som jag uppskattar! Vi har haft mycket roligt ihop, många skratt, och jag hoppas att det blir många, många fler! :-) Jag känner mig lyckligt lottad över att ha fått lära känna dig och är stolt över att få kalla dig min vän!


Madelein åker runt och föreläser, tillsammans med b la Frank Andersson, om hur det är att leva med ADHD och jag har fått förmånen att få komma och lyssna i Göteborg den 31 oktober! För mer info, läs här! Madelein har också skrivit en självbiografi, som nu åter finns i lager och går att köpa här!5 kommentarer:

 1. Vad fint skrivet Sandra och vilken bra idé av Madelein. Mer kärlek :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Guud så härligt! Hon kan vara glad att ha en sådan vän som dig oxå..:) ♥

  SvaraRadera
 3. Sandra!! Herre jestanes vilken go människa du är! Tusen tack!! Älskar dig! <3

  SvaraRadera
 4. Härligt med kontakter via bloggen som blir till fin vänskap!

  Nu finns vinnaren av biobiljetter & Tingeling t-shirt presenterad på min blogg.
  Tack för att du deltog.
  Helen.HUSnrNIO

  SvaraRadera
 5. Vad fint du skriver :) Så härligt med vänskap. Ni är underbara kvinnor båda två tycker jag <3 Kram fina

  SvaraRadera