fredag 19 oktober 2012

Nova 2 år idag!

Idag fyller Nova 2 år!!! På dagis hade hon blivit firad med sång, glass och en present i form av en liten boll. :-) För resten av familjen har det varit en helt vanlig fredag!
Firandet började nu ikväll med pizza! Sedan var det dags att öppna paketen! Nova skrek av förtjusning varje gång hon fick ett! Av Fanny fick hon en trumma, som självklart blev den populäraste presenten..... Dessutom fick hon Pino-böcker, DVD-filmer med Musses Klubbhus och Den lilla prinsessan, en mjukisko, en cdskiva med barnmusik och Tina Ahlins bok Svenska Barnvisor! Resten av kvällen spenderades lyssnande på när Nova spelade trumma till musikboken.... ;-) Fast en liten glass hann hon med innan hon stupade i säng. Imorgon blir det mer paketöppning då släkten kommer och firar!8 kommentarer:

 1. Grattis Nova på 2 årsdagen!! hurra hurra!

  SvaraRadera
 2. Grattis Nova på 2 års dagen. Verkar som de har varit en bra dag för lillfröken.

  Japp Mario fyller 2 i morgon. Helt sjukt va tiden går fort..tyckte de var nyss man låg på neo-avdelningen och kolla på detta lilla liv som kommit till värden.

  Hoppas ni får en supermysig helg.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till Nova! :) Pino är verkligen en uppskattad liten filur.. Jag vet inget barn som har sett eller läst Pino och som inte tycker om han.. :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till lilla stjärnan Nova! Haha... när jag läste "en mjukisko" så trodde jag det stöd "En mjukisko-sko" och min tanke... "bara en sko, hur har du tänkt? Men sen fatta jag!! kraaaam till dig o en extra till födelsedagsbarnet!!!

  SvaraRadera
 5. Förra året var jag Liemannen, se bilden längst ner här http://madelein.se/2011/november/sjuk.html

  SvaraRadera