söndag 14 oktober 2012

Fab Mamas blogevent, Ankomsten!

Oj, oj, oj, vilken helg! Jag är helt blown-away! Jag har hunnit gå på några event nu, men det här var nog det bästa jag någonsin varit på!! Lagom många så att man hann umgås, ett väl planerat program, och en fantastisk miljö!
Allt startade vid Centralstationen i Göteborg. Igår, mitt på dagen, samlades vi för att gemensamt åka ut till Hällsnäs i en abonnerad buss! I sätena stod en goodiebag med frukt, vitamindryck, en scarf från Shop Around the Corner, armband, lakrits och penna och block från Hällsnäs. Väl framme checkade vi in och gick till våra rum. Jag delade med fina Desirée. Här väntade vår andra goodiebag! Den var helt smockfull med grejer! Bilder på goodiebagsen kommer i ett eget inlägg.
Till lunch fick vi supergod lax och därefter var det dags för föreläsning. Josefin Grandin från Tena föreläste för oss om inkontinens...... Faktiskt riktigt bra och intressant! Av Tena fick vi goodiebag nummer tre!
Efter föreläsningen hade några börjat få göra sig fina, då frisörer från Frisörerna Min bror & jag fanns på plats. Det blev riktigt fina håruppsättningar!
Fortsättning följer......

Huvudbyggnaden och den fantastiska matsalen!


Ovan: Annicka, Malin & Anna! 
Nedan: Carolina, Veronica, Ninnie & Desirée!

 Arrangörerna Mira & Ingela och Josefin från Tena!

1 kommentar: