tisdag 30 oktober 2012

Aj aj aj!

Då var det dags igen.... Med hösten och vinterns torra luft, kommer utslagen och den fnasiga huden som ett brev på posten. Inte på mig, men på båda mina barn! Nova var alldeles röd runt munnen och pillade och kliade frenetiskt när jag hämtade henne på dagis idag. Fanny hann knappt komma innanför dörren från skolan, innan hon började ropa om att hon hade ont på handen. Mycket riktigt, rödflammig och snustorr. Jag smorde Fannys hand med Liberos Cream som funkade jättebra! Hon blev snabbt mycket bättre, kliandet slutade i alla fall.
Hmmm..... Alla åldrar och årstider har sin "charm".....

2 kommentarer:

  1. Usch ja, under dotterns underläpp lyser det rött. Hon har ett vårdande "lypsyl" med sig i jackfickan till dagis men det är ju inte alltid hon kommer ihåg att smörja in.
    Det jag smörjer in på morgonen räcker ju inte långt...

    SvaraRadera
  2. Elias har klarat sig, men då är han inte ute så jätte mycket som dom är i skolan och på dagis. Däremot är mina händer alltid som sandpapper under vinterhalvåren :/

    SvaraRadera