onsdag 17 oktober 2012

Fab Mamas blogevent - Kvällen, vinsterna och dagen efter.....

Klockan 20:00 var det dags för middag. Omklädda för fest anlände vi till huvudbyggnaden och blev först fotade av duktiga Michaela Dahlström, som följt oss med kameran under hela dagen! Därefter fick vi lite bubbel och satte oss vid de otroligt vackert dukade borden!

 
Middagen presenterades och Mira och Ingela förspillde ingen tid, utan började direkt med utlottningen av alla otroliga vinster! Jag hade ju tidigare under dagen redan vunnit en fantastisk tröja från Chill Norway och en liten doftpåse i skinn från Moo. Men mitt vinstregn visade sig bara ha börjat..... Ytterligare TRE gånger under kvällen ropades mitt namn upp! Jag fick en flaska vin i en vacker förpackning för att jag hjälpt till med en sponsor och jag vann en vacker kofta från Du & Jag. Dessutom kammade jag hem storvinsten, en övernattning för två på Hällsnäs, inklusive drink, trerätters middag och frukostbuffé! Helt otroligt!!


Mina fina vinster! 

Lagom till kaffet började underhållningen. Götz kalas drog igång stämningen med ett musikquiz! Gissa vem som vann.....? Jajamen, mitt lag, som bestod av mig, Anna, Annika och Maria, vann varsin mössa och en flaska champagne! Därefter dansades det hej vilt till långt in på småtimmarna.

 
Dagen efter började med en underbar frukostbuffé! Älskar hotellfrukost!
Eftersom fokus under helgen låg på oss kvinnor, hade Mira och Ingela sparat lite som var inriktat till barnen till söndagen. Det blev ytterligare utlottningar och alla fick varsin goodiebag nummer sex med produkter från Libero! Därefter var det dags att ta farväl av Hällsnäs och bussen tog oss tillbaka till centrala Göteborg.

Här kommer bilder på goodiebagsen och vilka som sponsrade!





Dessutom får ni läsare 100:- rabatt hos Denta.se, kod "FABMAMAS" 
&
från Espadrillos of Sweden får ni 50:- rabatt, kod "VIP50"  

TUSEN TACK till Mira & Ingela för ett helt fantastiskt event, ni är underbara! Tack också till alla sponsorer, utställare och föreläsare! Men framför allt, ett enormt tack till alla FAB MAMAS!! Jag känner mig privilegierad som får lära känna er och jag saknar er alla redan!



4 kommentarer:

 1. Åh där skulle jag varit med, guud så trevligt ni ser ut att ha haft det!:)

  Vad fin kort på dig!

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 2. Åh ni ser ut att haft helt underbart. Jag hade velat vara med... Kram fina

  SvaraRadera
 3. Det verkar ha varit en rolig kväll!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Men hallå, vilket segertåg det verkar ha varit för dig!! Så kul att få vinna en massa så där=)

  SvaraRadera