måndag 1 oktober 2012

Första dagen på nya jobbet!

Mycket nytt idag, ny vecka, ny månad och framförallt, nytt jobb! Hjärnan känns som äppelmos! Massor att ta in på kort tid! Men dagen har bara rusat iväg och det känns som detta kommer bli jättebra! Man får ge det lite tid bara! :-) Att man sitter i nya lokaler med utsikt över hamnen gör ju inte saken sämre direkt! Även om vädret inte visade upp sin bästa sida idag.... Men vilken lyx det kändes som i morse när man slapp ha en båt att passa! Kunde lämna Nova på förskolan i lugn och ro. Fast nu är jag riktigt trött ikväll!

Utsikten från mitt nya kontor!

2 kommentarer:

 1. Vad roligt, du ska se att du snart kommer in i det nya jobbet..:)

  Grattis ännu en gång!

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig utsikt från kontoret! Jag kan tänka mig att man kan sitta där och drömma sig bort lite på sommaren när det är fullt liv i hamnen.
  Det är annat än min stora buske som täcker mitt fönster på jobbet :-)

  SvaraRadera