onsdag 10 oktober 2012

Årets "Blogghippa" och vilka "misstag"...... :-)

Ja, nu kan jag inte hålla på det längre, nu bara måste jag berätta om helgen!
Allt började redan i fredags, när jag mötte upp Carolina och SofiaScandic Rubinen i Göteborg. Carolina hade ordnat så att vi skulle få sova i Blogger´s Inn, en otrolig svit på sjunde våningen, med utsikt över Avenyn!
Vid 21:40 mötte vi upp, en något överraskad Michaela, på centralen, som inte hade en susning om vad vi hittat på! Tillbaka på rummet väntade, förutom den fina goodiebagen, också förfriskningar och ett underbart fruktfat.
Efter en trevlig fredagskväll, med många skratt, sov vi gott och vaknade till en underbar frukostbuffé. Michaela fick klä sig i en utstyrsel sponsrad av Hippaspecialisten.se och strax därefter fick vi besök av Johanna Holm från Mary Kay som höll en hudvårdsklass med oss.


Vi fortsatte sedan till LeticiaBe My Cupcake där vi fick spritsa våra egna cupcakes och fika en stund!


När vi hade mumsat färdigt på godsakerna, åkte vi tillbaka till Avenyn där den blivande bruden fick diverse uppdrag hon skulle utföra! Ett bestod i att be olika människor på gatan tävla mot henne i att äta kolasnören snabbast utan att använda händerna! Efter några försök blev hon riktigt duktig! ;-)
Efter en kort tur tillbaka till hotellrummet för lite bubbel, gick vi till Hard Rock Café för att äta middag. En god vän till mig, Johan, var vår servitör. Vi drack drinkar och fick många skratt!


Tillbaka på hotellrummet väntade nog den roligaste överraskningen! Jag hade bett mina vänner i Misstagen, Handelshögskolans i Göteborgs Studentkårs herrbalett, att komma och dansa. Och det gjorde de såklart, på sitt egna speciella vis! :-) Iklädda endast kalsonger och tyllkjolar framförde de sin version av Svansjön! Självklart fick även den blivande bruden vara med i en dans och hon blev väldigt uppvaktad! ;-) Vi skrattade så vi nästan grät!Tusen tack till alla inblandade som gjorde helgen fantastisk, och då särskilt tack till Michaela, Carolina och Sofia! Ni är fina vänner och jag hoppas att vi träffas snart igen! 

Lycka till med bröllopet Michaela! 
(Och elefanten.... ;-))7 kommentarer:

 1. Hahahaha precis så underbart som det ska vara :) LOVELY!!!

  SvaraRadera
 2. Haha... underbara bilder, förstår ni haft kul!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar hippa!! Förstår att ni måste haft ont i käkarna och magmusklerna av allt skratt :-)

  SvaraRadera
 4. Hahaha, den baletten får du bjuda den här gamla käringen med på nån gång hahaha

  SvaraRadera
 5. Verkar varit en underbar kväll!

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar dag och vad fint ni ordnat dagen!!

  SvaraRadera
 7. haha underbara bilder! en kväll hon sent kommer glömma :D

  SvaraRadera