måndag 15 oktober 2012

Fab Mamas blogevent, Utställarna!

De som inte fick sina hår uppsatta, gick en trappa upp för att besöka utställarna för dagen. Företagen på plats hade riktigt fina erbjudanden och det blev allt några fynd, ett par röda velourbyxor med en nalle till Nova från MeandI och en underbar top till mig själv från KA of Sweden. Wow, vilka fina kläder de hade! Hade lätt kunnat handla mer av dem!

Topen jag köpte, Camilla från KA of Sweden & MeandI!

Andra företag på plats var Tekompaniet (som för övrigt bidrog med dagens fjärde goodiebag!), Moo, med underbara skinnväskor, Chill Norway, som hade en egen uttlottning där jag vann en underbar tröja, Exklusiv Vardag, C2e-street, HildestamDesign med vackra smycken och Anna Karlsson, återförsäljare av aloe vera-produkter för Forever.


Vid 15:30 stod det "Pimp my tårta" på schemat. Almondy sponsrade med sina härliga tårtor som vi själva skulle få dekorera! Agneta från Tårtdecor visade hur man enkelt kunde göra Almondytårtorna lite roligare och personligare! Jag är ju inte så duktig på sådant där, men jag kämpade tappert! ;-) Det blev en lite höstlig tårta till slut. Men flera var otroligt duktiga och det blev många vackra tårtor.

Min bruna tårta med blommor och löv och Madde fikar medan jag koncentrerar mig! :-)

Lagom till att jag var klar, var det min tur att bli fin i håret! Min frisör Christer, från Frisörerna Min bror & jag, fick fria händer att göra något kul. Det blev en annorlunda håruppsättning kan man säga. ;-)


Nästa agenda på schemat var "Skrattgympa". Och ja, det kan man väl verkligen säga att det blev! Jag trodde inte att det var möjligt att bryta ihop så många gånger som jag gjorde!


Fotograf: Michaela Dahlström

När vi skrattat färdigt hade vi "fri lek" på ca. 1½ timme innan middagen. Jag och Desirée passade på att dra oss tillbaka till rummet en stund för att vila lite och klä om. På väg ut fick vi vår femte goodiebag från Brilliantsmile!
Mer om kvällen, vinsterna och goodiebagsen kommer......

3 kommentarer:

 1. Ja, det var ett roligt dygn! Härligt med så mycket skratt :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder! Önskar jag var med! :)

  Sv:Ja då ska vi äntligen ses! Var så längesen ju! :) Vilken helg var det nu då? :)
  Kramisen!♥

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag önskar att jag haft möjlighet att vara med. Låter som ni haft riktigt trevligt och roligt =)

  SvaraRadera