söndag 16 november 2014

Visning hemma med Living and Room!

Idag har varit en riktigt mysig dag! Jag hade bjudit in några vänner, både nya och gamla, till en visning med Living and Room, ett homeparty med massor av fantastiska inredningsprodukter! Linda hette säljaren och hon hade med sig många fina saker, och det hon inte hade med sig fanns att beställa ur Living and Room´s katalog.


Som värdinna får man rabatt baserad på antalet gäster, inte på vad gästerna handlar för, och det tycker jag är väldigt bra! Annars blir det lätt att gästerna känner sig "tvingade" att köpa något så att värdinnan ska få rabatt. Jag hade nio gäster vilket betydde att jag fick hela tre valfria produkter till 40% rabatt! Men det fanns ju så otroligt mycket fint att välja bland så jag köpte naturligtvis för mer än så.....


Efter att Linda berättat lite om de olika kollektionerna, fick vi göra våra beställningar och när alla var klara bjöd jag på kaffe och fika. Mina åtaganden som värdinna är efter det över, då alla varor skickas direkt hem till respektive gäst tillsammans med en faktura. Lätt, enkelt och smidigt!
Nu längtar jag jättemycket tills min beställning kommer, det tar ca 1-2 veckor och sedan har man 20 dagar på sig att betala. Man har också möjlighet att dela upp sin betalning..

Det här är en del av vad jag handlade. Kudden blir jättesnygg i min soffa och såklart även den läckra pläden!
Tallrikarna och tabletten är också också otroligt snygga och ska få flytta hem till mig!

Är du intresserad av att hålla en egen visning? Läs mer om hur det går till och hur du gör en intresseanmälan på Living and Room´s hemsida här!
Vill du kanske veta mer om hur du kan bli konsulent och tjäna lite extra pengar? Läs mer om det här!


Tack till Linda som tog sig tid att komma hem till mig för att hålla en visning och ett jättestort tack till alla mina fina vänner som kom, det var supertrevligt!
3 kommentarer:

 1. Pläden är sååå varm å skön. Själv köpte jag Lace tallrikar och älskar dem. Kram

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint! Funderar själv på att ha en visning. :)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina saker,finns det katalog online man kan titta i? Sj har jag mest vart på partylite,plastparty och samt ett kryddparty.Men detta har jag nog missat men jag kan tänka mig att det finns mycket fint till hemmet.

  Du får gärna tipsa mig om du har mer tävlingar på G,för det är ju lika kul och vara med tävla varje gång.Och det kan ju bli riktigt bra/fina julklappar

  kram//Lina

  SvaraRadera