söndag 23 november 2014

Julmarknad på Tjolöholms slott!

I fredags hade jag inga schemalagda lektioner och efter att ha råpluggat hela förmiddagen, hämtade jag Nova tidigare på dagis. H jobbade halvdag och när Fanny slutat skolan åkte hela familjen till Tjolöholms slott där det var julmarknad.
Flera lokala företagare var på plats och sålde hantverk, mat, kransar och massor av annat. Det bjöds också på olika uppträdanden som musikklasser och trolleri. I det senare fick både Fanny och H hjälpa till på scenen! :-)


Efter att ha strosat runt lite och insupit julatmosfären, promenerade vi upp till själva slottet. Där stod portarna öppna och vid den stora brasan i hallen satt självaste jultomten och tog emot barnens önskelistor. Nova studsade av iver och ville såklart lämna sin lista till tomtefar!
Det serverades även fika på slottet och vid det här laget smakade det riktigt gott med kaffe, saft och lussebullar.


Innan vi åkte hem för att fortsätta fredagsmyset, såg vi en fantastisk eldshow! Enligt Nova var detta det häftigaste på hela kvällen och de var verkligen otroligt imponerande!
Annars har hela helgen mest bestått av att adventspynta här hemma. Det är ju vår första jul i Onsala, så det har varit en del att inhandla. Men mysigt blir det! Bilder på det kommer i ett senare inlägg.


1 kommentar: