onsdag 19 november 2014

Mammaboosten - The Show!

Det här var verkligen en show som gjorde skäl för sitt namn! Jag menar, vad kan gå fel med personer som Petra Mede, Andreas Lundstedt och Thomas Järvheden?! Inte mycket.Bästa Annika hade bjudit med mig, Desirée och Carolina till Mammaboosten The Show i måndags kväll. Showens första del bestod bl a av Petra med sin komiska ådra, men hon gjorde även en seriös intervju med Birgitta Klang, verksamhetschef för MVC och BVC Mama Mia om gårdagens, dagens och morgondagens mammor.


Detta varvas av Andreas Lundstedt´s musikaliska inslag. Gud, vad han kan sjunga den mannen! Höjdpunkten i den första delen var när Andreas rusade ner från scenen och sprang runt bland publiken för att ge massor av kramar, samtidigt sjungandes på Björn Skifs gamla dänga "Krama mig"!
I pausen bjöds det på vitt vin från Drostdy Hof och små mini-cupcakes.


Andra delen av showen var enligt mig den bästa. Då får äntligen Tomas Järvheden äntra scenen. Herregud, vad jag skrattade! Han hade en otrolig förmåga att hålla humorn vid liv under hela sitt nummer! Man skrattade konstant! Igenkänningsfaktorn som förälder var stor och det bidrog såklart att man skrattade lite extra.


Hela showen avslutades med att alla tre gjorde ett medley på olika mamma-låtar och allra sist fick Andreas hela publikhavet att dansa disco tillsammans till Disco Inferno!

Stort stort tack till finaste Annika för att jag fick följa med på den här härliga showen, det var verkligen en riktig Mammaboost, lite lyx i vardagen! Kram också till Desirée och Carolina för jättetrevligt sällskap! Det var även superkul att träffa några andra bekanta i vimlet, bl a Emma och Siranee!

Bilden lånad från Carolina!

2 kommentarer:

  1. Tack för sällskapet - var verkligen en kanonkväll. :-) Kram

    SvaraRadera
  2. Kul att se dig! Vad nära vi satt varandra, fotot du tog var när Petra Mede klappade mig på kinden haha Kan inte annat än att hålla med om att det var en riktigt grym show :D Kramis

    SvaraRadera