tisdag 11 november 2014

Galapremiär av Inferno med Joe Labero!

I söndags kväll fick jag vara med och uppleva en magisk kväll, galapremiären av Joe Laberos nya show i Göteborg, Inferno! Och kvällen innehöll verkligen allt en galakväll ska ha, röda mattan var utrullad, champagnen flödade, kameror blixtrade och massor av kändisar minglade!
Redan i april i år hade jag turen att vinna en Facebook-tävling där vinsten var biljetter till galapremiären och övernattning för två på Hotel Gothia Towers. Så i över ett halvår har jag längtat efter kvällen!


Jag och H åkte in till Göteborg i god tid och checkade in på hotellet. Inferno spelas på Göteborgs nya showarena The Theatre, som ligger i Svenska Mässans lokaler. Alltså behövde vi inte ens gå ut från hotellet för att komma dit, utan kunde gå genom lobbyn!
Det var först när vi kom dit jag förstod att det faktiskt var galapremiär! Champagnen flödade och man fotades mot en stor roll-up. Massor av kändisar minglade runt och drack champagne innan det var det dags för att sätta sig till bords för en alldeles underbar trerätters middag innan showen!Förrätten bestod av små kalla rätter, lax, kräftor etc. som redan stod framställda på bordet. Till detta serverades ett gott vitt vin. Till varmrätt fick vi en otroligt god kalv med potatismos och till dessert en himmelsk hallonmousse med chokladkex-botten. Helt sagolikt gott!


Vi delade bord med bland andra bandmedlemmarna i Arvingarna och vart man än vände sig såg man bekanta ansikten i form av olika göteborgsprofiler. Lasse Kronér, Galenskaparna och After Shave, Anton Hysén, Bosson, Harald Treutiger, Erika Johansson, Thomas Petersson för att nämna några.
Själva showen var spektakulär, med massor av eld och pyroteknik! Det stod till och med brandsläckare, signerade av Labero, på varje bord!


Det märktes att han ville slå på stort och och showen var verkligen överdådig, men det var de små tricken och hans fingerfärdighet som verkligen imponerade! Man sitter helt förundrad och tänker "Hur tusan gjorde han det där?!"
Efter showen stod han i foajén och de som ville fick en liten kort pratstund och möjlighet att fotograferas tillsammans med stjärnan.


Mätta och nöjda drog jag och H oss tillbaka för att sova riktigt gott i hotellets sköna sängar. Morgonen efter väntade mumsig hotellfrukost innan det var dags att bege sig till dagens föreläsning i skolan.


Ett jättestort tack till Gothia Towers, The Theatre och Joe Labero för en alldeles magisk kväll! 
Gilla gärna Joe Labero News på Facebook för att ta del av bilder och annat spännande som händer!
 
Min vinnande motivering:

En magiker med klass, även tungan din är vass.
Fantastisk show där du gränser töja, 
förbryllat vi på våra ögonbryn höja!
På högsta nivå du på underhållning bjuder, 
våra applåder högt genom lokalen ljuder!
Avslutning med bubbel, mingel och god natt´s sömn, 
tack för att du är snäll och förverkligar vår dröm!

3 kommentarer:

  1. Vilken toppenkväll ni verkar ha haft! Det var du värd fina du. Kram kram

    SvaraRadera
  2. Låter som en riktigt härlig kväll!

    SvaraRadera
  3. Låter som en riktigt sagolik kväll och vilket snyggt rim du vann med :D

    SvaraRadera