söndag 2 november 2014

Matbloggsträff på Mitt Kök-mässan!

Igår var jag iväg på ett mycket trevligt event som inledningsvis hölls inne på Mitt Kök-mässan i Göteborg. Arrangör var Matbloggspriset.
Vid 12:30 träffades vi i Rent a chef´s monter för att laga lite mat tillsammans. Vi delades upp på två bord och under ledning av Douglas R Spiik lagade vi lax med gurkkulor och blomkål, ångkokta kräftstjärtar och ättik-och vinägerblandad fänkålsallad. Smakade sådär, men det kanske berodde på att jag var med och lagade! ;-)Därefter gick vi till en avskiljd del av mässan där vi först fick lyssna på när turistchefen/vd:n för Destination Läckö-Kinnekulle,Gunilla Davidsson, berättade om måltidsturism i Skaraborg och om olika samarbeten de haft med bloggare. Sedan bjöd hon på fika med jättekringlor!
När vi fått lite gott i magen fortsatte moderatorn för dagen Ylva att berätta om Stena Line´s marknadsföringskanaler och hur man kan bli en Stena Line Storyteller. Det har ju jag haft förmånen att vara vid några tillfällen och jag fick berätta om mina upplevelser och tankar kring det konceptet.Vi hade sedan en paneldebatt kring bloggar, företag, marknadsföring och samarbeten som var väldigt intressant.
Sist fick vi lyssna till Kinna Jonsson, bloggare, författare och arrangör till Matbloggspriset, berätta om sina kokböcker och julens mattraditioner.


En otroligt rolig och givande dag som sedan fortsatte med chartrad buss ut till Gunnebo Slott och Trädgårdar för att avnjuta deras julbord! Mer om detta i ett senare inlägg. 
0 kommentarer:

Skicka en kommentar