söndag 30 november 2014

Bloggevent i Malmö och tips på hotell!

I fredags kväll drog jag, Jessica, Johanna och Johannas lilla dotter Svea, iväg på en roadtrip till Malmö. Vi skulle ner till södra Sveriges största bloggevent anordnat av Walles PR & Event.
Vi tog det lugnt och var nere vid Quality Hotel Konserthuset vid 21-tiden. När vi checkat in och lämnat våra väskor på rummen, gick vi en sväng till hotellets bar och tog ett glas vin. Härligt att bara sitta och prata och ha det trevligt, tjejer emellan! När klockan började närma sig 01:00 gick vi och lade oss, vi hade fått varsitt enkelrum.


På lördagsmorgonen väntade en härlig hotellfrukost innan vi packade ihop oss och lade våra väskor i bilen. Sedan tog vi en kort promenad till Grand Hotel Garden där eventet hölls. Väl där fick vi våra VIP-pass och gick en trappa upp där vi blev bjudna på jättegod juice från Skånemejerier.
Därefter samlades alla och Emelie, grundare av Walles PR & Event, hälsade alla välkomna.
Sedan fick alla fina företag på plats presentera sig. Till sist följde en härlig modevisning, först med olika barnkläder och sedan vuxenkläder från Frontrow Living.

Robin berättar om Itrim, fina Malin med sin bok Militta och Passiflora!

Trampoolin simskolor, Förenade bil MINI och Body Tech!När detta var avslutat, fick vi möjlighet att mingla runt bland alla företagen på plats och ta del av olika erbjudanden. 

Lush och Lekomera!

Passiflora!

Malin Martinsson med Militta, Ann-Sofie Sojka från Sojka Design och Malin från Kidsagency!

Här följer en lista på alla fantastiska utställare och samarbetspartners:

Huvudsponsor: Grand Hotel Garden

Stort tack till Walles PR & Event för ett väl genomfört bloggevent!


Innan vi styrde kosan tillbaka mot Göteborg, körde vi till Hyllie för att ta en titt på Quality Hotel´s pågående hotellprojekt. Där byggs nu Quality Hotel View, med perfekt läge, bara 3 minuters tågresa från centrala Malmö och med gångavstånd till Malmö Arena och Emporia shoppingcenter, ett av Skandinaviens största shoppingcenter. I vår öppnas även Hylliebadet, ett familjebad för alla.
Detta nya hotell kommer öppna i december 2015, så om cirka ett år är det färdigt för att ta emot gäster!


Tack Jessica och Johanna för en mysig resa!1 kommentar: