fredag 3 oktober 2014

Noas Ark och Brännvin i kikar´n!

Just när vi skulle gå åka iväg till dagis igår, tog sig Nova för magen! Hon lade sig i sängen med tårar i ögonen och sa att hon hade jätteont i magen. Under morgonen hade hon inte nämnt någonting, utan varit pigg och glad och ätit frukost. Tyckte inte att det var någon idé att lämna henne, utan vi stannade hemma.
Efter ca en halvtimme sa hon plötsligt, "nu känns det bra igen mamma!" Sedan var hon precis som vanligt! Det blev alltså en mysig dag tillsammans istället och vi började med att ta en tur till Kungsbacka bibliotek. Lekte lite där och lånade några böcker med oss hem. På hemvägen lyxade vi till det med McDonalds.


Efter vi ätit åkte vi ner till Onsala centrum och Noas Ark. Noas Ark är en djurgård som ägs och drivs av Onsala församling. Det har hästar, getter, grisar, höns, kaniner, får och åsnor. Dessutom har de en väldigt fin lekplats och erbjuder barnen att rida eller åka häst och vagn.
Torsdagar hålls det öppet för allmänheten, andra dagar är vigda åt skolklasser och förskolor, så vi hade tur att det faktiskt var torsdag igår!På kvällen var det dags för vardagslyx i form av teater på Lisebergsteatern. Finaste Desirée hade vunnit biljetter till genrepet av Brännvin i kikar´n. Underbart att få koppla av lite, skratta och träffa en god vän man alldeles för sällan ser! Tack vännen min för en trevlig kväll!


1 kommentar:

  1. Mysigt! Onsala är inte så långt från oss.
    Vi har en 4H gård precis därvo bor, men att kalla den lockande för barnen är ata i så det blir sällan besök dit.

    SvaraRadera