måndag 27 oktober 2014

Dan före dan, imorgon smäller det!

Oj, vad det händer mycket just nu! Hela eftermiddagen igår packade jag och Johanna goodiebags till Höstlyx 2014. Våra gäster kommer gå hem med 3 goodiebags var och minst två vinster! Tusen tack till alla våra fina sponsorer.


Dagen idag började med uppsatsskrivning i skolan, sedan fick jag sticka iväg akut för att hämta några vinster som inte hunnit skickas. H har varit hemma med barnen, förutom att det är höstlov har det varit studiedag och både skola och dagis har varit stängda. När jag kom hem lyste en superfin Halloween-pumpa på trappan! Familjen hade varit på riktigt pysslarhumör och även bakat cupcakes!


Efter lite sista fix till goodiebagsen hjälpte H mig att packa bilen. Imorgon gäller det! 50 bloggare kommer bjudas på en superkväll!
3 kommentarer:

 1. Stort lycka till i morgon!
  Synd att jag inte kunde komma. Hade verkligen velat det :-)

  SvaraRadera
 2. Ni är fantastiska och jag ser framemot ert event i morgon. HEJA ER!

  Puss o& Kram

  SvaraRadera
 3. Synd man bor i norrland ;/ Ha så roligt :D

  SvaraRadera